Μέγαρο Μαξίμου
  Ηρώδου Αττικού 19
  TK: 106 74 Αθήνα

  Τηλ: 210-33 85 241-244
  Φαξ: 210-33 85 274

  E-mail: ypep@primeminister.gr

 

 

Μόνο ένα λεπτό κε Πρόεδρε, είναι προφανές ότι η τροπολογία γίνεται δεκτή. Καλώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αντιληφθούν την αποδοχή αυτής της τροπολογίας ως ακόμα ένα βήμα για τη σύνεση, τη σύνθεση και τη συναίνεση .

Θα ήθελα απλώς να πω το εξής ότι όταν συζητούσαμε το νόμο 4339, ζητήθηκε και η γνώμη του εναπομείναντος τότε ΕΣΡ – των μελών που είχαν μείνει, γιατί πολλά είχαν αποχωρήσει – για το νόμο αυτόν. Για πολλές από τις ρυθμίσεις οι άνθρωποι αυτοί διατύπωσαν επισήμως τη γνώμη, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, δια επιστολής τους, ότι δεν μπορούν να αποφανθούν. Και για τον εξοπλισμό τον τεχνολογικό και για τις κτηριακές υποδομές και για τον τύπο των εγγυητικών επιστολών και για την  βιωσιμότητα – προσέξτε ακόμα και αναφορά στη   βιωσιμότητα  γίνεται στη σχετική απόφαση από το ΕΣΡ τότε.

Άρα θέλω να χαιρετίσω την πορεία της συζήτησης εκτός από μία δύο παρεκτροπές κατά τη γνώμη μου, διότι βλέπω ότι υπάρχουν χαμηλοί τόνοι  και νομίζω ότι πραγματικά μπορούμε να την ολοκληρώσουμε σήμερα και να πάμε καλή την πίστη στην επόμενη Συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων όπου να ολοκληρωθεί αυτό το αναγκαίο βήμα