Μέγαρο Μαξίμου
  Ηρώδου Αττικού 19
  TK: 106 74 Αθήνα

  Τηλ: 210-33 85 241-244
  Φαξ: 210-33 85 274

  E-mail: ypep@primeminister.gr

 

 

Μόνο ένα λεπτό ευχαριστώ κε Πρόεδρε πάρα πολύ, ευχαριστώ και το σώμα για την κατανόηση, ευχαριστώ και τον κο Παναγιωτόπουλο για τους «μαλακούς» κατ’ αναλογία χαρακτηρισμούς που επέλεξε για το πρόσωπο μου. Διότι έχουμε υποστεί όπως γνωρίζετε κι εσείς, διότι τα παρακολουθείτε τα πράγματα, ύβρεις, συκοφαντίες και μία σειρά από πράγματα. Το θλιβερό σ’ αυτήν την περίπτωση είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να έχει το δικό της πολιτικό στίγμα επιλέγει για άλλη μια φορά να είναι ουρά των συμφερόντων.

Η υποχρέωσή σας να συμβάλλεται στη συγκρότηση της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και στη νόμιμη συγκρότησή του δεν είναι υπό αίρεση και ούτε μπορεί να μπαίνει υπό όρους.

Έχει ολοκληρωθεί ένας διαγωνισμός, έχετε μία δυνατότητα ακόμα.

Ο δικός μας Νόμος ο 4339 –και ολοκληρώνω κε Πρόεδρε αμέσως – είχε τις περισσότερες αρμοδιότητες για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επιλέξατε συνειδητά να το υπονομεύσετε και τώρα έρχεστε και πληρώνετε τις συνέπειες αυτών των πολιτικών επιλογών.

Άρα λοιπόν θέλω να βγείτε γι άλλη μια φορά στον ελληνικό λαό και να πείτε ότι ζητάτε «να επιστραφούν πίσω τα λεφτά που για πρώτη φορά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, τα λεφτά που ποτέ εσείς δεν τολμήσατε να βάλετε να εισπράξουν.

Αυτή είναι η ελάχιστη υποχρέωσή σας.